'Έμπνευση

Μετά από μια πολυάσχολη περίοδο, μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες κάθε είδους, τώρα είναι η ώρα να ρίξουμε τους ρυθμούς και να στρέψουμε την ενέργειά μας προς εμάς, να χαλαρώσουμε και να μπορέσουμε να θέσουμε νέους στόχους. Κάθε νέα χρονιά μας γεμίζει ελπίδες, όνειρα για το τι θα πραγματοποιήσουμε, πως θα κινηθούμε.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή, να κάνουμε έναν προσωπικό απολογισμό για να μπορέσουμε να μεταβούμε ομαλά στην επόμενη φάση της ζωής μας. Να αφήσουμε ότιδήποτε μας βαραίνει, να συγχωρέσουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους – ή τις πράξεις τους, να δεχθούμε λύτρωση, αγάπη, φροντίδα. Να ανοίξουμε έτσι ένα παράθυρο για να μπει το φως.

Και να μπορέσει να γεμίσει την ψυχή μας.

Γι’ αυτή την ομαλή μετάβασή μας, ετοιμάσαμε ένα δωρεάν ετήσιο ημερολόγιο (planner), 72 σελίδων, χωρισμένο ανά μήνα, με μερικές εύκολες ασκήσεις στο τέλος, που μπορείς να τις εφαρμόσεις κάθε μήνα ή όποτε νιώθεις ότι τις χρειάζεσαι. Και επειδή, αυτή την εποχή όλοι χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη αισιοδοξία αλλά και παρακίνηση για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, θα βρεις 12 κάρτες εμψύχωσης για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να βάλεις υγιή όρια σε ότιδήποτε σε δυσκολεύει και να χαλαρώσεις.

Inspire Yourself!

Απόκτησε το Letting Go Planner δωρεάν τώρα στο email σου 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Inspire Yourself!

Απόκτησε το Letting Go Planner δωρεάν τώρα στο email σου