Δράσεις

Η ομάδα του Letting Go Community, μέσα από τις δράσεις της, μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις σε μια πρώτη επαφή με συναισθήματα που σε μπλοκάρουν και σε δυσκολεύουν, και να κατανοήσεις ότι έχεις την δύναμη να νικήσεις ότι σε απασχολεί.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται στις δράσεις, με τη σκέψη ότι μόνο αυτοί βρίσκονται σε μια άσχημη κατάσταση, ότι μόνο αυτοί έχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα ή τις συγκεκριμένες σκέψεις. Μέσα από τις δράσεις όμως, γνωρίζουν πως να μοιράζονται ότι τους απασχολεί, αλλά κυρίως, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνοι τους.

Όταν μοιράζεσαι, μοιράζεται και αυτό που σε βαραίνει και σε ενοχλεί. Και έτσι το αυτό που πραγματικά, μέχρι χθες ήταν για σένα Γολγοθάς, φεύγει από εσένα, και στην θέση του αποκτάς συναισθήματα όπως ανακούφιση, συγχώρεση, κατανόηση, ανεκτικότητα, αγάπη.

Κάποιες από τις δράσεις έχουν θεραπευτικό χαρακτήρα.

Το letting go όμως δεν είναι μόνο μια ομάδα θεραπείας, ούτε γίνονται μόνο τέτοιου είδους δράσεις.

Σκοπός των δράσεων είναι να νιώσετε μια ανακούφιση, μια δύναμη να ξεφορτωθείτε «κομμάτια» του εαυτού σας που σας μπλοκάρουν. Και να βρείτε την δύναμη να κάνετε ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
Στις δράσεις, άλλες φορές, θα μάθετε πως να αναγνωρίζετε ένα συναίσθημα που σας κρατάει πίσω, πότε κάτι τελείωσε μέσα μας, πότε αξίζει να κάνουμε restart, πως μπορούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, πως να ακούμε τις ανάγκες μας, πως να συγχωρέσουμε αλλά και πως να έρθουμε σε επαφή με το μέσα μας.Θα υπάρχουν και οι φορές που θα πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο. Να χαλαρώσουμε, να περάσουμε όμορφα, να μάθουμε κάτι, να μοιραστούμε κάτι, να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο.

Γιατί στην ουσία, αυτό που ζητάμε είναι να αφήσουμε ότι μας βαραίνει για να μπορεί η καρδιά μας να πετά.

Κι αυτή την δύναμη την έχουμε, απλά μερικές φορές χρειαζόμαστε ένα κίνητρο για να αποδεσμευτούμε, να ανοίξουμε τα φτερά μας και να κάνουμε το ταξίδι μας.

Η θεραπεία, όσο υπέροχος κι αν είναι ο σύμβουλος, ο θεραπευτής, ακόμη και ο συνομιλητής μας, ξεκινάει πάντα από μέσα μας. Κι αυτό γιατί η απόφαση για αλλαγή είναι πάντα δική μας. Κανένας δεν αλλάζει με το ζόρι.Κανείς δεν αλλάζει γιατί πρέπει. Η αλλαγή είναι το μεγαλύτερό μας θέλω.
Και το σπουδαιότερο, κανένας δεν ξέρει καλύτερα τι μας πλήγωσε, τι μας κρατάει πίσω, περισσότερο από εμάς τους ίδιους.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε το δικό σας δυνατό στοιχείο.
Και να θυμάστε, με ένα βήμα την φορά αλλάζουν τα πάντα.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Inspire Yourself!

Απόκτησε το Letting Go Planner δωρεάν τώρα στο email σου